esmaspäev, 12. märts 2012

Medalijaht 2012

Medalijahis jätkuvalt Tõnis ja Asso. Lähemalt vaadake siit.


Medalijaht 2012

JUHEND

EESMÄRK

  • Selgitada välja kõige enam orienteerumise Eesti meistrivõistluste (EMV) medalikohti saavutanud võistleja hooajal 2012.
  • Tekitada lisaeesmärk aktiivsele, mitmekülgsele ja heal sportlikul tasemel ole­va­le orienteerujale
  • Väärtustada erinevate orienteerumisalade EMV medaleid ja tuua enam osa­lejaid vähemharrastatavate alade juurde

TULEMUSE ARVESTUS

Arvesse lähevad kõik 12 EMV medaliala, sh teatevõistlused (7 orienteerumis­jooksu, 3 suusaorienteerumise ja 2 rattaorienteerumise EMV-d). Kui noorte- või veteranideklassi võistleja võidab medali OJ teateorienteerumises nii MN21 kui ka noorte- või veteranideklassis, siis läheb neist arvesse vaid üks, kõrgema vääringuga medal. Iga võidetud medal annab 1 punkti, sõltumata võistlusklassist. Maksimaalne võimalik punktide arv on 11. Võitjaks kuulu­tatakse orienteeruja, kes on 2012 hooaja jooksul kogunud enim punkte. Kui mitmel võistlejal on sama arv punkte, võidab võistleja, kellel on rohkem kuldmedaleid, kui neid on võrdselt, siis loetakse üle hõbemedalid jne. Juhul, kui kõikide medalite arv on võrdne, läheb auhind jagamisele.

AUHIND

Auhinnaks on 5g kuldplaat (prooviga 999.9). Auhinna on välja pannud erasponsorid.

ORGANISATSIOON

Medalite punktiarvestust ja autasustamist korraldab EOL. Võistluste nimekiri on toodud EMV võistlusjuhendis 2012: http://www.orienteerumine.ee/eol/failid/2012/EMV2012_juhend.doc

AUTASUSTAMINE

Autasustamine toimub sügisesel EOLi üldkogul.

VAIDLUSTE LAHENDAMINE

Võimalikud vaidlused ja protestid seoses käesoleva juhendiga lahendab EOL juhatus. EOL juhatuse vastavad otsused edasikaebamisele ei kuulu.

Eesti Orienteerumisliit

Kinnitatud EOL juhatuse 30.jaanuar 2012 otsusega nr 844

1 kommentaar:

Asso ütles ...

Tegin täna üle pika aja jooksu. Alustasin 20. minutiga. :)