kolmapäev, 5. august 2015

5.päev


Päev algas nagu kõik eelnevad päevad, traditsioonilise hommikujooksuga. Viiendaks päevaks oli järgi jäänud kaks külmakartmatut selli (Sander ja Siim).
Hommikune trenn polnud just traditsiooniline- päevitamine, suplemine ja mängimine. Kahjuks või õnneks ei pääsenud me ka kergest trennist- liival jooksmine ja orienteerumine, jooksuharjutused põlveni vees ning teatevõistlus noormehed vs neiud, mis lõppes viigiga.


Soendusjooks 
                                             

Orienteerumine ja arvutamine kolme piires (raskeim, kui kunagi varem)

Mõned kiirendused..

Nii lõbustasid end poisid...
Peale kosutavat lõunasööki ja väikest puhkust jätkus päev võistluslainel. Tallinna Orienteerumisnädala 3.päev toimus meie pealinna südalinnas. Lauri kommentaar tänasest võistlusest: "Luupi oleks olnud vaja ja jalad oleksid võinud kiiremini liikuda."
Tänased kangelased: Raili 2.koht
                                  Sander 2.koht
                                  Kaisa 3.koht
                                  Agneliis 4.koht
                                  Aigi 4.koht
                                  Ragnar 4.koht

Startimas Raili ja Laura

Kes on kes? :D

Nagu pealinnas ikka, nähti ka tuntuid inimesi( Mart Normet, Martin Helme). Kuid kõige ootamatuma kohtumise osaliseks sai Aigi.
 Rongilt tulles tabas teda "väike" ehmatus, kui seljataha vaadates nägi ta Kristjan Kanuukest isiklikult. Selle suure üllatuse tagajärjel kõndis ta otse raudtee piiretesse. Pärast seda olid kõhud kõigil  kõveras- nii meil kui ka Kannukesel. Seda kohtumist ei unusta Aigi iial. :D
Õhtul grillisime vorstikesi ja sõime meie tehtud küpsisetorti värskete mustikatega, mille korjamisse kõik oma panuse andsid.

Väsinud, kuid ikka naerusuised Agneliis ja Kelly.









Kommentaare ei ole: