pühapäev, 13. november 2011

357 päeva tagasi...

...olime Madise ja Tõnisega (+ vennad Olvetid) Rutkas jooksmas, täpselt nagu tänagi. Ka tol korral jooksime tõkkepuuni ning tagasi, umbes kuueteistkümnest kilomeetripostist oleksime möödunud, kui need oleksid raja ääres olnud.


Kui eelmisel aastal õnnistati meid sel päeval lumega ning mäletan, et tõkkepuu juures sai väike lumesõda maha peetud, siis sel korral õnnistati meid kellegi poolt kummikuga ning seekord sai kummikuheitevõistlus sujuvalt ära korraldatud. Kahjuks osalesin sellel võistlusel vaid mina kuna meile oli jäetud vaid üks kummik ning heide oli nii pika lennuga, et kaasvõistlejatele käis selle tagasi toomine üle jõu, mistõttu sain kerge alistumisvõidu.

Üldiselt kummikuheide ei paku siiski eriti pinget ning ootame lund! Lõpetuseks kiidaks veel Liisi, kes suutis vapralt meie (eelkõige pean siin silmas Madist) üsna katkematu jutuvada ära kuulata.

Koos heitevõistluse ning järvevaate nautimisega tuli treeningu pikkuseks 2h 10min.

2 kommentaari:

Priit ütles ...

Liisi nägu, selle pildi peal, on küll väga tülpinud :) Ei tea, kas põhjuseks võiski olla Madise lõpmatu jutuvada, või oli põhjuseks pikk treening? Selle viimase võib muidugi välistada, sest Liis on ju nüüd vapper rogainitüdruk. Nii et Madis, kui sa ei taha tüdrukuid trennist ära hirmutada, siis möla maha :D

Liis ütles ...

Tegelikult ei olnud asi nii hull, kui tundub. :D