laupäev, 8. jaanuar 2011

Laager Jõulumäel

Laager on läbi. Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegus laager oli. Suusatasime, suusatasime ja suusatasime. Ilm oli mõnus, lund oli piisavalt ja iga päev sadas seda ka juurde. Rajad olid head (nii õpib isegi suusatama!) ja süüa jätkus (seda seetõttu, et enamuse lauataga istujate keskmine vanus jäi sinna 10 aasta kanti!)
Ühesõnaga oli noori, kellel see oli esimene kord laagris olla ja nad olid vaprad. Isegi väga vaprad.
Meeleolukamaks kujunes laagris 11-võistlus. Üks ala mitmevõistlusest oli järgmine- jooks jälgedeta lumes ümber rulliraja ääres oleva maja koos aia ületamisega (üritasin hommikul videot üles laadida, aga ei õnnestu! Anni, äkki saad sina hakkama!
Noorte kommentaar lõpus on ühene- kõige jaburam asi, mida tehtud! Aga see ei tähendanud, et lõbus ei olnud. Ja Anni seda ala ei võitnud ka! Erinevalt seaduspärasusest muudel aladel. No ja ei saa mainimata jätta seda ka, et samuti oli ta valmis võtma aega, kaua minul see avantüür aega võtab.... lubasin seda teha, aga ainult pimedas..... õnneks ei jagunud selleks enam õhtuid. Aga 600 meetri distantsil võistlesin küll. Päris viimaseks ei jäänud. Mitmevõistluse protokoll on siin (ma ei suutnud muud moodi Wordi dokumenti siia blogisse riputada, kui ainult sellisel viisil nagu näete.... sic!)


Suvine laager on augustikuu esimesel nädalal! Planeerige siis juba suve!

Kommentaare ei ole: