kolmapäev, 21. mai 2008

Tamsalu kolmapäevak 21.05.21


Nii! Esimesse punkti läksin rahulikult, veatult! 2. võtsin veatult, ei läinud kohe lagendiku äärde, vaid jooksin metsas, tundus parem olevat.3. Ei tea mis juhtus, korraga hakkasin jooksma mööda lagendiku äärt kuni kruusa teeni välja. Mõtlesin, et tühja kah, ma lähen ringiga, siis ei pea kuskil võsas ragistama, seda ka tegin. Punkt sai võetult rahulikult, ei mingit viga. 4. Läksin samamoodi ringi, mööda teed paistis hea variant olevat, metsas pidi palju ragistama, võtsin rahulikult. 5. Poovisin lihtsalt otse minna, muud ei pidagi. 6. Alles lõpus kaarti vaadates oli minu variant vale, oleks pidanud minema mööda lagendiku äärt, aga mis tehtud see tehtud. 7. Algul läks kõik hästi, aga siis ei leinud ma seda teed ülesse ja siis väikse lõikega, hullu ei olnud midagi, punkt ilusti leitud. 8. Nii otse ma pole veel ühtegi punkti läinud, kuid siiski tuleb tõdeda, jooksu tempot ei olnud ollagi, vaheapl sai joosta ja siis tuli jälle ronida kuskilt üle puude. 9. Läbisin lageda ja siis metsa seest proovisin jõuda punktile, väike kõrvale kalle ja muud ei pidagi, jookus tempo oli aeglane, tihe mets. 10. Ei oska kommenteerida, lihtsalt läksin. 11. Lagedik tundus olevat raskesti läbitav, otsustasin minna mööda teed liinidele ja siis sealt lõikega lagedikust üle, ja jõudsingi otse punkti, 12. Lihtsalt ragistasin punkti. 13. Väike arusaamatus tekkis, arvasin end olevat teises tee ristis, ei tea miks aga siis kruusa teelt metsa raiudes nägin söödamaja, sinna siis läksin ja punkt käes. 14. Sihini ja siis mööda sihti punkti. Lihtne. 14 - Lõpp. Otse!

8 kommentaari:

Priit ütles ...

Vapsjee proo... oleks ma ka nii puhta jooksu teinud :D 5-e esimese punniga rabistasin.... ja see sinu kolmas variant oli kindlalt õige...

Madis ütles ...

Sama siin vabse pro oleks ma ka nii puhta jooksu teinud:D

Ain Roosimägi ütles ...

Kusjuures ei olnud täiesti puhas jooks, paar viga ikka!:D no kaks!:D

No minu jooksu tempo on nii aeglane, et ongi võimatu viga teha:D:D:D

Aga tulemused jõuavad nii hilja netti_!:S:S lootsin täna juba neid vaadata, aga peab vist homsele jälle lootma!

Madis ütles ...

Njh nüüdseks tulemused üleval. Ma vaatasin et Anni pani julma võitis oma klassi ära. Avastamata talent. Ise räägib et ei oska:D

Ain Roosimägi ütles ...

Aga see on ju Anni tavaline jutt, et tema ei oska jne!!!!! Ta lihtsalt ei taha, aga ta oskab!

Anni ütles ...

Rääkige enda eest!

Kuno ütles ...

Vaatasin liikumistee üle ja siin paar soovitust:
2KP - ei saanud aru, kas olid nõlvapeal või all. Üleval on parem joostavus tavaliselt.
3KP - soovitan joosta otse. Mägi võtta mööda suusarada ja siis otse. Ringi on vist liiga suur kaar.
13 KP - kas juhe jooksis kokku peale teed ? et keerasid vasakule
Muidu OK

Ain Roosimägi ütles ...

2 Kp , keskel olin! Teele ette tuli mingi takistus ja siis läksin ma natukene allapoole ja enam ülesse ei saanud, oleks pidanud üle puude hakkama turnima, siis ma läksin sealt keskelt!
3KP - Ühte varianti mida ma kaalusin oli see, et minna mööda suusarada nõlvast ülesse, sealt teha lõige liini alla ja siis mööda liini alust joosta natukene ja siis lõikega punkti, päris otse poleks vist asi nii hästi õnnestunud, seal oli ikkagi suhteliselt tihe ja oleks pidanud palju raiuma!
13KP - tekkis lihtsalt väike arusaamatus, kaarti lugedes mõtlesin et olen teises tee ristis, selles tumedas, metsa keerates alles nägin endast paremal olevaid sööda maju, ja siis läksin sealt otse punkti!