teisipäev, 31. juuli 2018

Laulasmaa laager. 1.päev

Jõulumäe laagrist on möödas üle nädala, aga nüüd oleme jõudnud otsaga Laulasmaale. Kuigi Jõulumäel olid samuti kuumad ilmad, pole palavusega ikka päris ära harjunud. Seltskond pole eriti suurenenud, kuid vanematest on juurde lisandunud Epp, Siim ja Kaspar.

Esimeseks treeninguks olid rullid. Trenni minek on eriti mugavaks kujunenud, sest Laulasmaalt mõlemas suunas läheb 5km kergliiklustee, mis on ülimõnus. Kõik peale Kaspari on rullidele natuke tihedamini sattunud, kuid sellest hoolimata tuhises ta peale 300m ukerdamist kõigist nii mööda, et keegi teda ära ei tundnud. Kuumade ilmade tõttu käisime muidugi pärast ka Laulasmaal ujumas, kuigi päris ujumiseks seda nimetada ei saa, sest sügavaks seal ei läinudki ja tuli madalas vees solberdada.

Õhtuses trennis käisime Paldiskis linnaorienteerumist tegemas. Teel sinna sadas korralikult padukat ning linna jõudes oli näha, et kohalik kanalisatsioon polnud selliseks koormuseks päris valmis. Vihm ei jäänudki järgi ning tänu sellele saime üle pika aja harjumatult jahedas joosta ja Paldiski nurgataguseid avastada. Pärast muidugi kohustuslik ujumine Kloogarannas, kuhu siiski ainult tugevamad sisse läksid.

Laulasmaa laagrile sümboolselt on koroona number üks ajaviide pärast söögikordi, väikesed hakkavad ka juba asjale pihta saama ning laagri lõpus on võibolla ühte turniiri oodata.

Tavaliselt on olnud ikka nii, et poisid magavad väljas telgis ja tüdrukud toas, kuid kuna laagris on ainult kaks poissi, siis oli võimalus kõigil majas magada. Kaspar soovis siiski traditsioone elus hoida, ennast vaeseks tudengieluks ette valmistada ja veeta öö väljas magamiskotis. Järgnevatel öödel on meid vist väljas rohkem, sest toas oli tõesti päris palav..

Esimesel päeval tegime nii hoolega trenni, et pildistamamine ununes sootuks. Me püüame ennast parandada. :)

 NB!
Kõik vanurid, kes siinkandis, võivad samuti läbi hüpata ja lapsepõlve tulla meenutama! :)


Toimkond Kelly ja Kaspar

Kommentaare ei ole: