teisipäev, 17. juuli 2018

Jõulumäe laager. 2. päev.

   Laagri 2. päev möödus kergemalt, kui esimene päev. Meie eestlased ei ole ju harjunud kuumusega. Nagu traditsooniks on kujunenud, alustasime oma hommikut karjääri juurde joostes. Vesi oli soe ja ujuda oli mõnus.
   Hommikuseks trenniks oli rullitamine, mis kulges paremini, kui esimese päeva trenn, sest olime juba kuumusega harjunud. Mõni jõudis ka juba kukkuda. Meie rõõmuks oli muru peal pandud vihmutid, kus saime peale igat ringi ennast jahutamas käia.  Peale rullitrenni läksime taaskord karjääri ujuma. 
   Õhtuse trenni ajal jooksime traditsioonilist 1km jooksu. Rada oli raske nagu alati ja kuumus oli tappev. Enne jooksu tegime ennast vihmutite all korralikult märjaks ja ka jooksu lõppedes saime ennast nende all jahutada. Kui tulemused olid kõigil teada võtsime topispallid ja tegime nendega erinevaid harjutusi. Trenni lõpuks veel venitasime ja oligi aeg minna õhtust sööma.

   Peale õhtust söömaaega seadsime oma sammud rappa. Nimelt käisime avastamas Tolkuse raba.
Ronisime vaatetorni tippu ja 2  julgemat meist käisid ka laukas ujumas. (Anett ja Liis-Marii). Peale seiklusterohket rabamatka käisime Kabli rannas ujumas. Meri oli alguses ehmatavalt külm, kuid kokkuvõttes veetsime seal päris pikalt aega. Jõulumäele tagasi jõudes olime väsitavast päevast väsinud ja jäime kiirelt magama.

 Päeva võtsid kokku Liis-Marii ja Anett.

Kommentaare ei ole: