kolmapäev, 2. august 2017

Laager noorte pilgu läbi.

On möödunud juba päris mitu laagripäeva, tänasest (02.08) teeme kokkuvõtte meie noored. Noorte koosseisu kuuluvad sellel laagril Anett, Liis-Marii, Aigi, Kaur, Mikk, Denis.(NB! Lauri õpi nimed selgeks) Tänane laagripäev möödus väga meeleolukalt. Nagu ikka algas ka tänane hommik jooksuga. Mõned jooksmise asemel loivasid ja ei viitsinud ka venitada.
Pensionärid matkale minemas.
Vanemad meie koosseisust käisid täna 25 km matkal. Nagu nägudest näha, oli see matk neile täiesti jõukohane ja nad oleks võinud veel teise sellise otsa teha. Kelly ja Ragnar läbisid selle 2h 43min. Teistel läks natuke kauem. 
Rõõmsad matkalised tagasi jõudes

 Noored mere ääres matkal
 Nagu traditsiooniks juba saanud käisid nooremad laagrilised mere ääres matkal. Vesi oli üpriski soe ja kõik käisid jalgupidi vees. Matk tuli kokku natuke alla 10 km ja läbimisek kulus alla 2h.
Tüdrukud hundirattaid tegemas
Õhtuse trenii ajal oli lubatud pensionäridel tund kauem magada ja samal ajal kui suured kondid lõdvaks lasid, tegid noored kõvasti trenni. Rullitasime ja tegime rullidel erinevaid harjutusi.
 


 Peale rullitrenni, kui suured olid ennast ka voodist püsti ajanud, mängisime liivas jalgpalli. Anettil olid nii silmad, kõrvad kui ka suu liiva täis. Sel korral läks mäng ilma nututa ja suuremate vigastusteta.
Tutvusring




Õhtuseks tegevuseks mängisime me ultimate frisbit. Ragnar tegi ava sööduks mõnusalt tugeva viske ja lennutas Siimu ketta kraavi. Ketas aga ei püsinud vee peal ja vajus põhja. Suure puuoksa abil suutis Lauri ketta päästa ja hoogne mäng võis jätkuda.


Päeva panid kirja Anett, Liis-Marii ja Aigi.

Kommentaare ei ole: