pühapäev, 21. august 2011

Laager Jõulumäel

Laagris olime jälle Jõulumäel. Lisaks "eriti vanale kalale" Assole ja teistele natuke vähem "vandale kaladele" olid laagris meiega ka Egert, Siim, Kaspar, Liis, Liis ja Jaana. Loodetavasti ei ehmatanud me neid ära. Seguneti ja sõbruneti kiiresti. Sproti tegime ka. (10- 14 tundi). Rullidel ja rolleritel julgesid laagri lõpuks kõik ringil olla! Anett ja Jaana peavad aga 1. septembri aktusel katma varrukatega oma küünarnukid- põhjust võib vaid arvata....
Matkal käidi- Asso ja 20 sajandi väljalase tegi 25 km ringi. Tomson küsis küll matka lõpus nuuskpiirituse järele! Ja Liis tegi oma elu esimese "liblika" mäest alla joostes ning seejärel tutvus longates kodumaa avarusega- aga lõpp hea, kõik hea. Jõulumäele jõudis ta heade kodanike abiga siiski tagasi. 21. sajandi väljalaskega käisime mere ääres. Vesi oli soe, aga tuul ..... meeletu. Seega väga kaua nad vees ei püsinud.
Samuti toimus traditsiooniline mitmevõistlus. Võitjateks tulid: Asso/Siim, Liis/Kelly, Sander/Kaisa.
Suusatasime võidu. Assole lõppes see veristamisega- sõrm nimelt.
Aga nad võitsid. Jalgpalli mängiti ja ujuti karjääris ja võeti liival erinevaid venitusasendeid.
Pärnu võrkapllureid võitsid Liisid ja Asso ja Egert õhtuses sõpruskohtumises 3:2. Lisaks kaotas nii mõnigi noormees Pärnumaalt platsil südame....
Ja laagri pulm toimus.....
Ja tort oli ka nagu tavaliselt.








Ja kontrolljooksu ajad on siin:
Asso 3. 08
Egert 3.39
Liis 3.47
Kelly 4.02
Ragnar 4.11
Sander 4.13
Lauri 4.13
Raili 4.23
Jaana 4.25
Kasia 4.26
Anett 4.28
Agneliis 4.54
Eiko 4.58
Kaspar 4.59
Siim 6.21
Heli 6.45


2.- 6. jaanuar laager Jõulumäel.


2 kommentaari:

Ain Roosimägi ütles ...

Järelkasvu paistab olema! Slegub kurb tõsiasi, kui vaadata esimest pilti, siis poolt rahvast nagu teaks ja poolt ei tea üldse, minu jaoks palju võõraid nägusi!

Raili ütles ...

Ain, Sa oled suureks (vanaks- ehee) saanud! Nii lihtne see ongi. Aga järelkasvuga tasuks tutvuda. Väga toredad- nagu teiegi! Millal sõpruskohtume? Ühine laupäevane treening äkki kunagi?